Over mij

Ik werk als Lean adviseur, communicatieadviseur, ben getrouwd en moeder van 2 jonge kinderen. In 2013 kwam ik in aanraking met mindfulness, toen ik op aanraden van mijn coach de achtweekse mindfulnesstraining heb gevolgd. De training bracht mij meer rust en leerde mij beter loslaten in de drukte van alledag. Daarmee is mijn mindfulness beoefening gestart, samen met een bewustwordingsproces om meer mijn hart te volgen.

In de loop van de tijd ben ik daardoor steeds meer de dingen die ik leuk en belangrijk vind in de praktijk gaan brengen. Ik geef nu naast mijn reguliere werk ook workshops, bijvoorbeeld over omgaan met piekergedachten en stress. In het voorjaar van 2017 heb ik de basisopleiding tot mindfulnesstrainer (Centrum voor Mindfulness, Amsterdam) afgerond en in juli 2018 heb ik de vervolgopleiding afgerond. Daarmee ben ik gecertificeerd mindfulnesstrainer (categorie 1 trainer). Eind 2017 heb ik Sunshine Mindfulness opgericht vanuit daar om mijn mindfulnesstrainingen en -workshops te kunnen geven.

Wat ik zo waardevol vind aan mindfulness is het leren zijn met wat er is, het loslaten van het streven of strijden. Het creƫren van ruimte voor een bewuste keuze en niet langer leven op de automatische piloot. Mindfulness helpt me om elke dag, elk moment weer open in te gaan, zonder oordeel of verwachting. Ik vind het fantastisch om anderen te mogen begeleiden op hun pad naar meer bewustwording en te helpen bij hun mindfulnessbeoefening.

De naam Sunshine Mindfulnesss heb ik gekozen, omdat je elke dag, elke zonsopgang, opnieuw kan beginnen. Je kunt elke dag opnieuw starten met mindfulness. De zon staat voor mij ook voor verandering. Elk moment van de dag schijnt de zon anders en daarmee staat de zon voor mij symbool voor de veranderende aard van alles om ons heen on de verandering binnen onszelf. De zon gaat onder en zo gaat alles ook voorbij. De zon zet zaken in het licht, zoals jij met je aandacht doet. Daar horen prettige en minder prettige onderwerpen allemaal bij. Zoals de schaduw bij het licht van de zon hoort.